Riczu Péter - Hírek - Riczu Péter - Közösen a közösségért!

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Riczu Péter - Hírek

Hírek > 2011

Hírek, információk, vélemények, gondolatok

Az ember megy ide-oda, teszi a dolgát. Így vagyok ezzel én is. Végzem a munkám nap, mint nap. Élvezzük az életet a Párommal: utazunk, mozizunk, színházba járunk, együtt vagyunk a barátainkkal, stb. És természetesen ott van a közösség. Legyen szó a rászorulók megsegítéséről, a politikáról, vagy a közösség építéséről. Azokról ez eseményekről olvashatsz itt, melyeket fontosnak érzek megosztani Veled.
A képek részben saját készítésűek, részben az internetről vannak letöltve.


2011. szeptember 29. - MAK Kecskeméten
Ma délelőtt megalakítottuk a Magyar Autóklub kecskeméti szervezetét. Vezetőnknek Dr. Balogh Lászlót választottuk meg, ezúton is sok sikert kívánok a munkájához! Sokaknak csak a Sárga Angyal és a műszaki vizsgáztatás jut az eszükbe a Klubról. Pedig több is van benne. Pl. közel 100.000 tag, akik jól érzik magukat így együtt. De rengeteg kedvezményt tudnak adni különböző szolgáltatásokból, melyekre súlyos ezreket fizet(het)ünk autókázás közben. Ismét az a meglátásom, hogy egy jó csapatba kerültem...

2011. szeptember 28. - Elnökségi ülés
Állandó meghívottja lettem az MSZP Kecskeméti Szervezetének elnökségébe. Ma délután tartottuk az első ilyen megbeszélést, ami egyben "évadnyitó" is volt. Megbeszéltük, hogy mik történtek a nyár folyamán, milyen feladataink, megmozdulásaink lesznek az év hátralévő részében. Sajnálatos módon a kormány is gondoskodik arról, hogy hazánk fiai rosszabbul éljenek, mint négy éve. Az embereknek szüksége van a segítség különböző formáira. Amiben tudunk, segítünk. Ez nem kérdés részünkről.

2011. szeptember 26. - Az élet malmai
Az elmúlt egy hétben az élet ismét bebizonyította számomra, hogy a malmai ha lassan is, de őrölnek. Vannak döntések, melyeket gyorsan, határozottan kell meghozni. Ugyanakkor akadnak olyan helyzetek, lehetőségek az életben, melyeket ugyan terelni kell a helyes mederben, mégis idő kell a megvalósulásához. Mint a malomban is. Ha finom őrleményt akarunk elérni, akkor erősen, határozottan és lassan kell forgatni a malomköveket egymáson.

2011. szeptember 23. - Mud Lee és a fiúk
Miután Mud Lee elkerült tőlünk, egyre jobban foglalkoztatott bennünket a gondolat, hogy nem szeretnénk kiskutyákat. Nem nálunk van, nem akarunk kitolni Katával. Így megtörtént a nagy műtét, ivartalanítva lett Röfi délelőtt. Délután mi is indultunk, hogy vele legyünk ezekben a nehéz órákban. De egész jól bírta - szerencsére. Együtt voltunk, vasárnap este jöttünk haza. Jó volt látni ismét Röfit. A fiúk is mocoroghatnak körülötte, látható eredménye nem lesz.

2011. szeptember 22. - Nagy marketingesek nagy napja
Jött a meghívó egy kiváló szakácstól (Wolf Gábor), hogy kifőzött valami finomat. Lehet erre nemet mondani? Nem. Egész nap tanultunk a MarketingEXPO 2011 rendezvényen. Hasonlóan a Tonk Emil előadásához itt is voltak új fogások, de leginkább csokorba gyűjtötték mindazt, melyek felett sokszor elsiklunk a mindennapok során. Gáborék ismét bebizonyították, hogy remek csapat a Marketing Commando és szükség van rájuk. Mi pedig tanultunk, beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Sőt, még interjút is adhattam! Remélem nem lesz annyira vészes, mint a tavalyi KTV-s...

2011. szeptember 20. - Döntés
Ha hozol egy döntést, mennyi idő alatt valósítod meg? Hogyan vágsz bele? Milyen úton indulsz el? Szoktál tipródni? Megfordul a fejedben, hogy nem jól döntöttél? Elindulsz egy úton, és végigmész rajta. Ez lenne a normális. Vagy elgondolkodsz azon, mi lenne, ha mégse tennéd? Vagy csak később? Belegondolsz-e abba, hogy a döntés másokat is érint(het)? Mert nem mindegy, hogyan fogsz hozzá. Fontold meg, hozz jó döntést és ne húzd, mint a rétestésztát...

2011. szeptember 19. - Wiki Viktor mit csinálsz?
"Ne figyeljenek arra, amit azért mondok, hogy megválasszanak" - mondta Viktor. És milyen igaza volt, tényleg nem hazudott! Mást mondott a kampányban, mint amit most cselekszik! Megszorítás? Reform? Elvonások? Ugyan már! Hogy képzelik a szocialisták, hogy ilyen szavakat párosítanak a kedves Vezérhez! Rágalom! Valóban? Nem úgy tűnik... Matolcsy péntek délután bejelentette, hogy emelik az ÁFA-t, nőnek a járulékok és a terhek (miközben a fizetések nem). "Mindannyian tudjuk, hogy ezek a lépések az eltitkolt jövedelmekre vonatkoznak, így mindez nem megszorítás" - szólt a Kedves Vezér jobbkeze. Ezt próbáljátok megértetni azzal a több százezer emberrel, akik a bőrükön tapasztalják ennek az ellenkezőjét. És még valami: gyengül a forint (megint)...

2011. szeptember 17. - Kerti parti
A hétvége most a pihenésről szólt. Nem volt se munka, se politika, csak magánélet. Ennek fénypontja volt a délutáni kerti parti Béláéknál. Mire kiértünk, már rotyogott a finom babgulyás a bográcsban, mely csak arra várt, hogy mind megegyük. Kilencen vállalkoztunk a nagy feladatra, de nem sikerült. Az evés-ivás előtt/közben/után jókat beszélgettünk, majd sötétedés után a karaoke-val is próbálkoztunk. Egy kellemes szombatot töltöttünk el barátainkkal, melyet a vasárnapi pihenés követ.

2011. szeptember 14. - This is Magyarország!
" This is Sparta!" - hangzott a 300 c. filmben. Ez jutott eszembe a mi harcos lelkű kedves Vezérünkről. Miért? Nézzük végig az elmúlt napok eseményeit. Nem foglalkoznak a hanyatló nyugat és az emberek aggodalmaival, kéréseivel, jelzéseivel. Végig viszik mindazt, amit a fejükbe vettek: fix árfolyamos végtörlesztés, elszámoltatás, államosítás, stb. Nézzük a végtörlesztést. Kinek lesz jó? Akinek van annyi tartaléka, hogy vissza tudja fizetni. És a többiekkel mi lesz? Mi van, ha elkaszálja az AB vagy az EU? Ki fizeti a különbözetet? Nem az adós, az állam. És ki fizeti az államot? Én, Te, Ő... A nagy harc közben eljutottak oda, hogy végre kiadják Gyurcsányt. Érdekes csata lesz, az biztos. Jönnek ismét a tüntetések is. Forró ősznek nézünk elébe. "This is Magyarország (2011)."

2011. szeptember 13. - Sajtótájékoztató a KSE üggyel kapcsolatban
Valaki meglökte a bilit és egy kicsi kilöttyent belőle... Ezt lehetne mondani a KSE körüli botrányról, melynek kapcsán ma délután tartottunk sajtótájékoztatót a Városháza előtt. A Népszava lehozott egy cikket, miszerint 64 millió forintos gyanús számlázás történt a városi cégnél. Egy olyan vállalkozó nyújtott be számlát marketing tevékenység végzéséről, mely egy aranyos kis falusi házikóban székel. Teljesítés igazolás nincs, botrányos ügyek vannak. Király József kérdéseinket eljuttatta a Polgármester Úrnak, kíváncsian várjuk a választ. Itt aztán nem lehet mutogatni a szocialistákra, hiszen Kecskemétet hosszú évek óta a jobboldal irányítja. Hogy lesznek az elszámoltatások?

2011. szeptember 11. - In memoriam New York
Tíz évvel ezelőtt a World Trade Center két tornyába és a Pentagon épületébe becsapódott három, terroristák által eltérített repülőgép. Sajnálatos módon közel 3.000 ember veszítette életét a támadásban. Köztük volt több száz tűzoltó (és rendőr) is, akik menteni próbáltak a lehetetlen körülmények között. Az Ő tiszteletükre rendezik meg Kecskeméten "A mindennapok hősei" emlékfutást immáron 10. alkalommal, hogy megemlékezzenek a szörnyű tragédiára és a bajtársakra. A Kecskeméti Ifjúsági Fúvószenekar a futás előtt játszott néhány indulót.

2011. szeptember 08. - Fusarium party 2011
Immáron harmadik alkalommal rendeztük meg a céges-lazulós bulit, a Fusarium Partyt. Mindig kollégánknál, HPeternél jövünk össze egy kis beszélgetésre, evés-ivásra. Idei "sztárvendégünk" Endre kutyája, Sempa volt. Sajnos nem tudta megmutatni, hogy mennyire szófogadó, néha komolyan rácáfolt a blöki. Megcsodáltuk Peti rádiós tornyát ismét. Megállapítottuk, hogy már csak a foton torpedó hiányzik róla. Géza arab divatbemutatót tartott az ízletes vacsora előtt. Készült pár kép, melyek az IndaFotón megtalálhatóak.

2011. szeptember 07. - Parlagfű! Vágod?
Ma délután az Árpádvárosi Óvodánál két motoros kaszával nekiestünk a parlagfűnek és a sok gaznak. Közel fél órán keresztül dolgoztunk, melynek van egy kis eredménye: hullott a nem oda való. Megmozdulásunk demonstratív jellegű is volt egyben, amivel fel akartuk hívni a pollenek okozta egészségügyi veszélyekre a figyelmet. Már napok óta fekete riasztás van, rengetegen szenvednek és ha így haladunk, még többen fognak. Kecskeméten - szerintem a tavalyi akciónk hatására is - javult a helyzet, viszont még most is van elmaradás. Büszkén jelenthetem, hogy megküzdöttünk a feladatunkkal. Sajtóközleményünket a blogon olvashatod.

2011. szeptember 03. - Halfesztivál Szegeden
Poénból megbeszéltük: a mai kirándulás a mi nászutunk. Természetesen nem annak szántuk. Partnereink hívtak idén is egy finom halászlé elfogyasztására, a szegedi Halfesztiválra. Gyönyörű idő, kellemes zene, jó társaság és finom illatok fogadtak minket. Aki tudott róla, gratulált a házasságunkhoz. A beszélgetések és a "konkurens" bográcsozók megtekintése után ellátogattunk Partnerünk, az N-System új szőregi telephelyére. Tavaly óta rengeteget változott: majdnem teljesen kész, már kollégák is dolgoznak itt. Mindezt követően irány vissza a fesztiválra, ahol addigra elkészült a finom halászlé is - a kiváló szakácsnak köszönhetően.

2011. szeptember 02. - Két igen: egy pár
Az elhatározás már régen megszületett bennünk: együtt akarunk élni. Így történt az, hogy titokban bejelentkeztünk a kecskeméti Anyakönyvvezetőnél július 28-án. Örömmel jelentem, hogy közel tíz együtt töltött év után a mai nap összeházasodtunk két tanú jelenlétében. Jól esett, hogy Adri és Andris is felvállalta a "tanúskodást". Kimondtuk az igent, majd megtörtént az első hitvesi csók is. Azóta mint férj és feleség élünk - boldogan.

2011. szeptember 01. - Elköltöztünk!
Egy hónapos dobozolás, pakolás, takarítás után az MSZP Kecskeméti Szervezete új helyre költözött! Ezentúl ha a problémád van, akkor a mindig kedves Hölgyeinket az Univer Székházban találod meg. Igaz nem sokat, de egy kicsit én is segítettem. Így láthattam az új irodát, klub helyiséget. Öröm lesz ide járni.
Cím: H-6000 Kecskemét, Katona József tér 18.
Web: http://kecskemet-mszp.hu

2011. augusztus 30. - Viktor kulcsa
A Kedves Vezér élete egyik legnagyobb ajándékának az egykulcsos adót tartja. A nyolc évig folyamatosan nyúzott, bántalmazott népnek több pénz marad a zsebében. Eljő' a fejlődés korszaka, Viktor megnyitja a Mennyek kapuját... Hellyel-közzel össze is jött a dolog. Egyeseknek valóban több pénze lett, de a többség szenved, mások belerokkannak a helyzetbe. A "jobbkéz" sérthetetlen, támogatják egymást a vezérrel - a mi rovásunkra. De történt valami. Nincs meg a lendület, nem úgy jönnek a statisztikák ahogy kellene. Repedezik a kulcs, nő a feszültség - és már nem csak az egyszerű nép, hanem az eddigi barátok körében is.

2011. augusztus 29. - 10 perc, 50 mosoly
Délután Aidával vizet osztottunk a szomjazó járókelőknek a belvárosi Univer előtt. 10 perc alatt elfogyott mind az 50 palack víz, az emberek boldogan vették magukhoz. Mosolyogtak, nézegették az MSZP-s / Societas-os címkét rajta és örömmel kortyoltak bele. A körforgalom és a gyalogátkelőhely miatt az autósok is megállásra kényszerültek, így ők szintén kaptak. Egy rendőrautó mindhárom egyenruhását megvesztegettük egy-egy palackkal. Jó érzéssel töltött el bennünket, hogy segíthettünk az embereknek ebben a rekkenő hőségben.
Sokan kérdezték már, hogy én miért nem látszódom sokszor a képeken. A magyarázat egyszerű: én fotózok!

2011. augusztus 29. - Zebra Taxi update
Megújult a Zebra Taxi weboldala! A kérések figyelembe vételével az alábbi oldal született meg: Zebra Taxi. Tudsz taxit rendelni telefonon a +36 (76) 444444 telefonszámon, Skype-on vagy online ( magyarul, németül, angolul).
Vagy rajongó szeretnél lenni? Kövesd a Taxit a Facebookon!

2011. augusztus 27. - Juci-Zsuzsi party
Parádsasvárról megérkeztünk, átöltöztünk és rohantunk Juci és Zsuzsi születésnapi bulijára. Négy órára volt hirdetve a kezdés, mi fél hétkor berobbantunk. Múltkor elnyerte tetszésüket a Géró Udvar, így most ők tartották itt az összejövetelt. Ettünk finom paprikás krumplit, tiramisut, csokis sütit, stb. Remek hangulatot varázsoltak - hála a karaoke programnak. Énekelni igaz nem tudtunk, de így sokkal élvezetesebb volt a műsor. A szomszédok hogy bírták? Ez legyen az ő problémájuk. Juci, Zsuzsi: Boldog születésnapot!

2011. augusztus 27. - Parádsasvár 2.0
Az elmúlt két hét nem úgy telt Röfinek, ahogy terveztük. Az új gazdiékkal nem igazán volt barátságos: néha oda engedte őket magához, de az esetek többségében inkább nem. Ezért leültünk, átbeszéltük a dolgokat: ne maradjon ott, mert nem akarjuk elveszíteni. Megszületett a közös döntés: irány Parádsasvár. Péntek délután mentünk érte és vittük fel a hegyekbe. A késői érkezés elnyomott mindenkit, Anettel mi egy szuper kis apartmanban aludtunk. Majd ma reggeltől végig velük voltunk. Mud Lee nagyon jól érezte magát, rohangált, Fürgével (a nagy németjuhász) még nem játszották le a rangsor-kérdést. Sétáltunk az erdőben, majd érzékeny búcsút vettünk egymástól. De megyünk majd hozzá, hogy a Pocaklakót is megismerje. Köszönjük Kata a lehetőséget!

2011. augusztus 26. - Főzőverseny
Az MSZP Nyugdíjas Tagozata és vezetője (a kecskeméti Villám József) hagyománnyá tette a Nyíri erdőben a főzőversenyt. Én tavaly vettem részt rajta először, de nem utoljára. Hiszen délelőtt ismét felizzottak a parazsak a bográcsok alatt. Idén először mi, ifjak is beszálltunk a versenybe. Nem bíztuk a szerencsére a dolgot, segítségül hívtunk egy szakácsot a nagy mű összeállításához, mi hatan pedig a kukta szerepét öltöttük magunkra. Jó hangulatban telt a nap: főztünk, beszélgettünk, nevettünk nagyokat (magunkon és egymáson). Körünkben üdvözölhettük elnökünket, Mesterházy Attilát is, akit egy palack finom cabernet sauvignon-al ajándékoztunk meg a kecskeméti Societas nevében. Jövőre is alkotunk valami finomat.

2011. augusztus 25. - Egy kis frissítőt?
Igaz későn szóltak (kezdés előtt egy órával), de természetesen mentem osztani a vizet a rekkenő hőségben. Az MSZP és a Societas úgy döntött, hogy az embereket megajándékozza egy kis frissítővel. Ehhez csatlakozott a kecskeméti csapat is, kiket négyen képviseltünk ma délután: Zoli, Julika, Anna és én. A lányok kicsit késtek, de Zolival addig is lelkesen osztottunk a járókelőknek. Mindenki szívesen fogadta, amin nincs is mit csodálkozni: mosolyogva beszélgettünk az emberekkel és nem mellesleg a víz is üdítően hideg volt.

2011. augusztus 24. - Igaz-hamis
A Kedves Vezér és csapatának igaz-hamis játéka kicsit egyoldalú. Amit az MSZP tett az elmúlt nyolc évben az kizárólag rossz volt, nem gyarapodott az ország, sőt. De jöttek ők, azóta kolbászból van a kerítés, kiosztották a sok kokit, stb. Hogy képzelték az MSZP-s kormányok pl. azt, hogy kormányzati autókat vásároltak? Ők megígérték, nem teszik. Most mégis. Igaz, nem Audit, "csak" Skoda Superb-ket, mert az nem annyira irritáló. Dolgoznak keményen. Megállás nélkül. Még a Kedves Vezér sem megy szabadságra. Aztán kiderül, hogy Sz. Péter tévedett: főnöke pont ekkor pihent Angliában. Nincs semmi baj az autó beszerzéssel vagy a szabadsággal. Csak nem kell megint a népet hülyíteni. Ami Orbánék szerint igaz, szerintem sokszor hamis. De majd kiderül...

2011. augusztus 23. - Egy kis mozgás
Jó pár hónap kiesett a squashból - mely az én hibám. De most elmentünk és mozogtunk egy keveset. Van egy olyan érzésem, hogy másnap reggel nehézkes lesz az ébredés, de akkor is megérte. Jól esett a mozgás, a rohangálás, bár csak egy óra jutott rá. Amíg Józsi és Kata játszott, addig én Anettel voltam, illetve a másik pályán egyedül ütögettem (milyen jó partner...), hogy gyakoroljak. Kata most játszott először, vele nem volt annyira izgi a mérkőzés. Józsival viszont kölcsönösen megfuttattuk egymást.

2011. augusztus 22. - Zöld lámpás
A szuperhősök évét éljük: Thor, Amerika kapitány és most itt van a Zöld lámpás. Csak most sikerült eljutni a moziba erre a produkcióra, de nem bántuk meg. Az első 10 perc teljesen elvarázsolt, de a folytatás is izgalmas volt. Figyeltem, ennél a filmnél sem mindig jött össze a 3D (jó pár jelente sima 2D volt). Nem hiába, ebből a szempontból számomra még mindig az Avatar az etalon. De vissza a zöldekhez. Az akarat legyőzi a félelmet, a jó a gonoszt. Látványos, pörgős filmet hoztak össze a DC Comics képregényhőséből. Na azért a múlt heti Förtelmes főnökök sem volt kutya...

2011. augusztus 22. - Egy hete Röfi nélkül
Ma egy hete vittem el Röfit az új gazdihoz. Nincs itt velünk, érezzük a hiányát. Amikor belépek az ajtón, mindig lefelé nézek, hiszen olyankor már ott várt, csóválta a farkát, ásítozott, látszott rajta az öröm. Ez sajnos már nincs így és valószínűleg nem is lesz soha. Abban maradtunk Anettel, hogy ha kertes házba költözünk, akkor lesz maximum kutyánk. Nem jó az elválás. Ma (is) beszéltünk az új gazdival, de nem jó híreket közölt. Imádja Röfit, de a kutya nem barátkozott meg a helyzettel, nem érzi jól magát. Így marad a B terv: kutyu megy a hegyekbe. Ha minden jól megy, pénteken visszük. Felelősséggel tartozunk érte.

2011. augusztus 21. - Festés
Nem vagyok egy tipikus művész lélek, nem tudok festeni, rajzolni (ezt majd Lili is megtapasztalja). Most mégis megtettem: nekiálltunk a tisztasági festésnek a lakásban. Jó érzéssel tölt el, hogy aki eddig látta, annak tetszett. Kész van a két szoba, a fürdőszoba és a toalett (de szépen fogalmaztam). Még hátra van az előszoba és a konyha, de megbeszéltük Anettel, hogy augusztus utolsó hetére is kellene hagyni valamit. Amint kész van az egész, jönnek a fotók.

2011. augusztus 11. - Rossz gazdi vagyok?
Hamarosan (novemberben) jön a Pocaklakó, akit már nagyon várunk! Szűk két évvel ezelőtt azonban Mud Lee jött hozzánk. Rengeteget tanultunk Tőle, akármilyen furán is hangzik. Egy kis élőlény, aki segített megismerni dolgokat, megtanított bennünket a gondoskodásra. Tele van szeretettel, öröm a hazaérkezés, mert ott vár ránk. Lili érkezésével azonban nem merjük felvállalni azt, hogy továbbra is velünk maradjon. Ma délután megnéztük, hogy hova fog kerülni. Megnyugtató volt látni, hogy az új gazdik, mekkora lelkesedéssel várják a hétfői érkezését. Fáj az elválás, de sajnos úgy látjuk, hogy muszáj. Rossz gazdi vagyok ezért?

2011. augusztus 10. - 70 éves Mogyoró
Még június végén megkeresett Mogyi, hogy a segítségemet kérje. Édesapja (Mogyoró István) augusztusban tölti be a 70-et. Ajándékul pedig egy kiállítást szeretnének szervezni neki, de nem tudják hol lehet. Természetesen a Művész Kávézót javasoltam. Lebeszéltem/lebeszélték, így ma délután a művész festményeiből nyílt egy csodálatos kiállítás. A gyönyörű festmények mellett öröm volt nézni a művész rokonait, barátait, ismerőseit. Elmerültek a különböző képekben és nem tudták mire figyeljenek: a festményekre vagy a kiállítás megnyitóra. Ezúton is boldog születésnapot!

2011. augusztus 09. - Beszélgetések
A délután és az este eseményeiből a beszélgetéseket emelném ki, melyek említésre méltóak. Délután egy kedves ismerősömmel politizáltunk közel fél órán keresztül a cég előtt. Mi várható városi és országos szinten, mit kell tenni azért, hogy előbbre jussunk. Az embereknek nem az ellenségeskedésre, hanem a békére, a nyugodt együttélésre van szükségük. Ezt nem lehet megérteni?
Este bent voltunk a Sör utcában (vagy Fesztivál) Anettel és Józsival, a beszélgetés vezérfonala az üzlet volt. A cég jelene és jövője került terítékre. Vannak dolgok, melyeken változtatni kell. Ha továbbra is működtetni akarunk egy idén 20 éves vállalkozást, meg kell hozni bizonyos döntéseket. Én nem engedtem volna meg a mai helyzetet, az biztos.

2011. augusztus 09. - Krízis
Zuhannak a tőzsdék, a forint, szárnyal a svájci frank. Sokan mondták már, hogy az eddigi válság csak előjáték volt, most jön a neheze. Az a probléma, hogy a nagyok játszanak, de a kicsik fognak ráfázni. Az egyre magasabb terheket egyre kevesebben tudják fizetni. A Kedves Vezér és csapata az előző kormányciklus során (és megválasztásuk után is) többször hangoztatta, hogy a válság az MSZP és SZDSZ miatt olyan hatalmas. Kérdezem én: A mostani krízis akkor az ő hibájuk, ugye? Nem tesznek semmit, csak egyszeri és látszat intézkedésekkel próbálnak lavírozni. Mi lesz azokkal, akik nem tudnak fizetni? Kíváncsi vagyok mi lesz ennek az egésznek a vége.

2011. augusztus 08. - Verdák
Nagy nehezen eljutottunk a moziba és megnéztük a Verdák 2-t. Személy szerint már vártam, hiszen az első rész is többször lekötötte a figyelmemet. Mint egy gyerek, olyan izgatottan vártam a száguldó, beszélő, érző autókat. Voltak filmes utalások, melyeket értettem, bár állítólag sokkal többet kellett volna megtalálnom. Anettnek is elnyerte a tetszését, a Pocaklakóét kevésbé. Már a film közepe felé jelezte, hogy kényelmetlen az ülés, menni kéne. Ficánkolva ugyan, de végignézte Anett a filmet. A Malom Mozi sajnos még nem rendelkezik kismama üléssel, de amikor a második bébivel jövünk, már lehet, hogy lesz...

2011. augusztus 05. - Vihar után, ősz előtt
Essen pár szó a munkáról is... Az utóbbi idők esős, viharos időjárása jó pár Ügyfelünknek okozott kellemetlenségeket: kicsit és nagyot egyaránt. Valakinél csak a fax vagy a telefonkészülék ment tönkre, de sajnos volt olyan, ahol az alközpont sérült. Azért vagyunk, hogy megoldjuk ezeket a problémákat minél előbb. Jobbra fordult az idő, megszűntek a gondok.
Így lassan kezdődik a felkészülés az őszre, illetve az év végére. Körvonalazódik a program, kezd kialakulni a cég 20. születésnapjához kapcsolódó rendezvényünk is. De erről lesz még szó...

2011. augusztus 04. - Amerika kapitány
Újabb szuperhős filmet néztünk meg. Ezúttal Amerika kapitánnyal, az első bosszúállóval ismerkedtünk meg. A Marvel szép lassan összeállítja nekünk a Bosszúállók csapatát 2012-re: Hulk, Vasember, Thor, Amerika kapitány. Ott szerintem kő kövön nem marad. A filmtől azt kaptuk, amit vártunk: hősök, főgonosz, lövöldözés, bunyó. Kellemes percek voltak, bár nem mindenkinek. Hiába az első sorban ültünk (3D-s filmet innen jó nézni), hiába nyújtotta ki Anett a lábát. A Pocaklakó miatt egyre kényelmetlenebb az ülés. Bízom abban, hogy emiatt nem fog Lili bosszút állni rajtunk...

2011. augusztus 03. - Szerinted?
Ma délelőtt voltunk 4D-s ultrahangon. A fórumokon a hozzászólók két táborra szakadtak: egyik részük dicsérte a dokit, mások pedig lehurrogták. Így kíváncsian vártuk, belőlünk mit vált ki. Szerencsére nagyon jól elbeszélgettünk, részletesen megmutatott mindent, amit kellett. Ő is azt mondta, hogy kislányunk lesz. "Nézzék meg itt a felvételen: zárójel, vonal, zárójel. (I) Ez biztosan kislány!". És elhangzott még egy mondat, melyet mások is ismételtek a nap folyamán: a Bébi rám hasonlít. És szerinted?

 
 
 
Bookmark and Share
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz