Riczu Péter - Hírek - Riczu Péter - Közösen a közösségért!

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Riczu Péter - Hírek

Hírek > 2011

Hírek, információk, vélemények, gondolatok

Az ember megy ide-oda, teszi a dolgát. Így vagyok ezzel én is. Végzem a munkám nap, mint nap. Élvezzük az életet a Párommal és Lilivel: utazunk, mozizunk, színházba járunk, együtt vagyunk a barátainkkal, stb. És természetesen ott van a közösség. Legyen szó a rászorulók megsegítéséről, a politikáról, vagy a közösség építéséről. Azokról ez eseményekről olvashatsz itt, melyeket fontosnak érzek megosztani Veled.
A képek részben saját készítésűek, részben az internetről vannak letöltve.


2011. november 25. - A jó vezető
Vajon milyen a jó vezető? Csak a pozíció érdekli vagy cselekszik is? Nem csak magára, hanem kollégáira, beosztottjaira is gondol? Megbízható vagy bármikor hátba támad? Kiszámítható vagy ide-oda csapódik? Ezek a kérdések jutottak eszembe egy mai telefonbeszélgetésem után. Az alábbi idézeteknek köszönhetően megkaptam a választ a jó vezetőről...
"A vezetés cselekvést jelent, nem pozíciót." - Donald H. McGannon. "A vezetés terhe az, hogy felelősséggel tartozol a nép jólétéért." - Cristopher Paolini. "A megbízhatóság és a kiszámíthatóság a vezetői siker két döntő kritériuma." - Ferdinand Rohrhirsch

2011. november 23. - Itthoni élmények
A kórházi "pihenés" után elindultunk haza, hogy végre hármasban legyünk. A táskákat ledobtuk és nem csináltunk semmi mást, csak csodáltuk a Kisasszonyt. Nem tudom mások hogy vannak ezzel, nekem hosszú-hosszú percekig ment. Rákaptunk az anyatejre, a mohó evészetre és az azt követő csuklásra. Így jár, aki nem bírja a piát. Az alvó program még nem teljesen kompatibilis a miénkkel, de állítólag napok vagy hetek alatt az lesz. Tegnap este előkerült a legújabb kínzó eszköz, a fürdőkád is. Állítólag minden csoda három napig tart. Ezt most már határozottan cáfolom...

2011. november 22. - 20 éves az ART TeleCom
1991. november 22-én megalakult a társaságunk. Ügyfeleink, Partnereink kitartottak mellettünk, bizalmat szavaztak nekünk. Égett Bennük a vágy, hogy kapcsolatot tudjanak teremteni másokkal. Mi ebben nyújtottunk, nyújtunk segítséget. Technika, technológia, tudás és tapasztalat. Szeretném megköszönni minden kollégám nevében az együttműködéseteket. Remélem még lesz bőven alkalmunk ismét bizonyítani.

2011. november 18. - "Hello world!" Most már hallak!
"Mikor megszületik egy várva várt gyermek, az élet dolgai új értelmet nyernek. Apaszív, Anyaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világban: Hárman!" Ma délelőtt 11.15-kor 3050 grammal és 51 cm-el megszületett első gyermekünk: Lili. Rengeteg SMS-t, üzenetet, kommentet, telefonhívást kaptam. És mindegyik arról szól, hogy milyen nagy az öröm és gratulálnak. Nagyon szépen köszönjük, de a gratuláció Anettet illeti. Ő volt az, aki a szíve alatt hordta a kis Csöppséget, hogy ma meglássuk, megérinthessük. Szégyen vagy sem, de örömömben elpityeredtem... Megkaptam életem legnagyobb és legcsodálatosabb ajándékát, a nagy szerelmemet: Lilit.

2011. november 17. - Újra Balegyenes
Délután a hideg idő ellenére is mentünk, hogy a friss Balegyenes újságot osszuk az embereknek a belvárosban. Amikor hónapokkal ezelőtt az elsőket vittük, nagyon sokan idegenkedtek, leszóltak, hogy van képünk kiállni 8 év után az emberek elé. És mi történt ma? Örömmel vették el, hogy elolvassák. Egyre többen érzik, hogy nagy a baj. A Fidesz nem azt az utat járja, amit megígért a választóknak. Ad hoc és öncélú döntések sokasága vezetett a mai kialakult helyzethez. Eddig köpködték az IMF-et, most pedig puszilkodni akarnak velük. Hiteltelen kormány. Nem erre van most szükségünk.

2011. november 15. - Tíz éve együtt
" A 10-20-30 éve" volt a címe az év első hírlevelének. A három jeles évfordulóból májusban betöltöttem a 30-at. Ma pedig a jubileumi 10 volt soron. Pontosan tíz évvel ezelőtt volt az első randink Anettel. Kisétáltunk a moziba, beszélgettünk mindenféléről az oda- és a visszavezető úton. Leginkább én, Anett alig jutott szóhoz - ez mára teljesen megfordult. Hagyománnyá vált, hogy minden évben elmegyünk moziba. Így tettünk ma is. Tíz év hosszú idő, mely tele volt élményekkel. Év elején viszont nem gondoltam volna, hogy a november nem csak a mi évfordulónk miatt lesz érdekes, hanem a várva várt első bébink érkezése miatt is. Itt is meg szeretném köszönni Neked Picikém az elmúlt évtizedet. Nincs megállás, most indul a következő...

2011. november 11. - Nem kell mindenki
Alapvetően annak vagyok a híve, hogy össze kell fogni, egy csapatban kell játszani. Nem szoktam díjazni a külön utas játékot. Most azonban eljutottunk idáig. Az egyik Ügyfelünknek mondtuk, hogy az utolsó projektünket lezárjuk, utána váljunk el békében. Amikor nagy bajban voltak, azonnal mentünk és segítettünk. Elmondtuk a díjakat, a munka menetét, stb. Elfogadták, minőségi munkát végeztünk. Aztán elkezdtek problémázni, az elfogadott, aláírt iratokat nem akarták elismerni, stb. Erre nincs szükségünk. Feleslegesen kötik le az energiáinkat a többi, jó Ügyfelünk elől. Nem kell mindenki.

2011. november 08. - Fekete lyuk magyar módra
A fekete lyuk sokak szerint új univerzumokba, dimenziókba átjáró. Rögtön ez a csillagászati jelenség jutott az eszembe, amikor délután ismét a kormány (bocsánat, Kerényi Imre) megrendelésére összeszedett képeket - az új alaptörvényhez - néztem az interneten. Mintha egy párhuzamos világba érkeznénk, ahol a II. világháború vége és az 1989-es rendszerváltás közötti időszak nagyon meg sem történt volna. (Erre utaló jeleket látok a döntésekben.) Rosszul mondom ezt is. Történtek dolgok, de azok mind rosszak voltak, mindenkit, akinek köze volt hozzá, meg kell büntetni! Kivéve a haverokat. Nagyon a maguk képére akarják formálni a múltat, jelent és jövőt. Veszélyes játék, melyre már láttunk példát a történelem során. Nem lett jó vége. Te a fekete lyuk melyik oldalán állsz?

2011. november 05. - Sajtótájékoztató a Rákóczi útért
Reggel jött a telefon, hogy 11.00 órakor sajtótájékoztatót tartunk a Rákóczi úti revitalizációval kapcsolatban. Mint ismeretes, Kecskemét komoly pénzeket nyert pályázati úton, hogy a Rákóczi utat és a Vasútkertet rendbe tegyük, a tömegközlekedési csomópont kialakításával, stb. Király József, az MSZP helyi elnöke kifejtette, hogy a Rákóczi út ilyen módú lezárása a felújítások idejére nem megfelelő. Sérülnek az üzletek érdekei, a környék lakói folyamatos zajban élnek. És mi van akkor, ha egy mentőnek vagy egy tűzoltónak kell bejutni? Hatalmasat kell kerülni, a járdán nem fér el a nagy piros autó, stb. Épen ezért rendkívüli bizottsági ülés összehívását fogjuk kezdeményezni a helyzet megoldására.

2011. november 05. - Mennyibe kerül egy Metaxa?
Érdekesen alakul a görög helyzet és ezáltal a világ gazdasága is. Egykoron azért figyeltünk Görögországra, mert itt volt a demokrácia bölcsője, innen indultak az ötkarikás játékok. Telt múlt az idő, a magyarok (is) mindezek helyett a csodálatos tengerpartot és a napsütést díjazta göröghonban. És ma? Azért figyelünk a görögökre, mert óriási bajban vannak. Nagy a veszélye, hogy magukkal rántják az eurót és magát az EU-t is. Lement a bizalmi szavazás, nem lesz népszavazás, mert kell a több mint 100 milliárd eurós újabb hitel. Most egységkormányt is akarnak. A piacok folyamatosan stresszelve vannak. Ma lehet, hogy két euró egy Metaxa, de holnap lehet 2000 drachma. Mivel fizetünk? Akarunk egyáltalán? Minden bizonnyal igen. Össze kell fognunk.

2011. november 03. - Közösségi csapatjáték
Ma délután Mesterházy Attila, az MSZP elnöke járt nálunk Kecskeméten. Átbeszéltünk minden olyan ügyet, ami fontos a jövőre nézve. Ez egy csapatjáték, ahol dolgozni kell! Semmittevéssel nem lehet előrejutni. Hiteles emberekre van szükségünk, akik meg tudják szólítani az embereket. Tudomásul vettük a feladatokat, csináljuk tovább ezerrel! Mint ahogy Attiláék is a központban. Stabil alapokat teremtettek ahhoz, hogy 2014-ig meg tudjuk mutatni: még van lehetőség a kedves vezér által okozott hibákat helyrehozni.

2011. november 01. - Elvesztett szeretteink
Az a baj, hogy sokan csak ilyenkor gondolnak azon szeretteikre, kiket elvesztettek. Mindenszentek, halottak napja, virág a sírokra... Szerintem ez helytelen felfogás. Nem jellemző, hogy ilyenkor megyek a temetőbe - pedig lenne kihez. Elvesztettem rövid idő alatt három Nagyszülőmet. De nem azzal fejezem ki az irántuk érzett szeretetemet, hogy viszem a virágot és a gyertyákat, hanem hogy folyamatosan gondolok Rájuk. Átölelni sajnos már nem tudom Őket. De hallom a hangjukat. Mindig itt vannak velem a szívemben. És amíg így érzek, addig valójában nem is vesztettem el őket.

2011. október 29. - Halloween party
A halloween nem éppen magyar találmány, de mint oly sok minden, ez is elérte hazánkat. Mi estére kicsit megvariáltuk: nem öltöztünk be, nem rohangáltunk csokiért a szomszédba. Csak szórakozni és jól érezni magunkat. Erzsiéknél volt terülj-terülj asztalkám, töklámpás, Forma-1 verseny, karaoke, bowling. Jókat dumáltunk, szigorúan kerülve a komoly témákat.

2011. október 28. - RÖNK ülés
Napközben munka és rohanás, hogy Budapestről is időben visszaérjek a Petőfiváros- Felőszéktó RÖNK ülésére. Érdekes volt a mai megbeszélés. A körzetben egyre több a bűncselekmény, mely - okkal - zavarja az itt lakókat. Éppen ezért megalakult a polgárőrség is. De ez nem elegendő. Rengeteg probléma van, amelyek megoldásra várnak. Nincs elegendő közvilágítás, Felsőszéktó területén nincsenek utca névtáblák (ez nagyon megnehezíti a rendőrség, tűzoltóság és a mentők dolgát), a földutak gyakran járhatatlanok, a vízelvezetés sem teljes mértékben megoldott. És a Csalánosi úttal is vannak gondok: az emberek a terveken nem tudnak autózni, gyalogolni, kerékpározni, csak azon, ami megvalósult. Az itt élők szeretnék, ha rendben mennének a dolgok...

2011. október 27. - Szoboszlay Péter
A közgyűlés és munka után ideje volt egy kis kultúrát is magamba szívni. Megkezdte a 3. "évadját" a Beszélgessünk mi is c. sorozat Komáromi Attilával a Művész Kávézóban. A mai vendég Szoboszlay Péter Balázs Béla- és Életmű-díjas rajzfilmrendező volt. És a téma? Természetesen az animáció, a rajzfilm, a kecskeméti művészet, stb. Úgy vélem, hogy a munkát nem tekinthetik pusztán kötelezően elvégzendő feladatnak. Ők azok az emberek, akik egy képnek a lélek hozzáadásával életet adnak. A beszélgetés végébe az addig csendben figyelő Mikulás Ferenc, a Kecskemétfilm vezetője is becsatlakozott és plusz információkat osztott meg Szoboszlay Péterrel és a munkájukkal kapcsolatban.

2011. október 27. - Közgyűlés
A tegnapi frakcióértekezleten is kifejezett kérés volt, hogy a gyakornokok jelenjenek meg a mai közgyűlésen. Nem csak a kérés, a kíváncsiság is hajtott. A terem kezdett megtelni a képviselőkkel, a sajtósokkal, érdeklődőkkel, és természetesen mi is ott voltunk négyen. Napirend előtti felszólalások, napirend elfogadása, szavazások, hozzászólások - zajlott a munka. Őszintén mondhatom, nekem tetszett az egész hangulata. Az ellenfelek megmutatták, hogy tudnak közösen is dolgozni, nevetni egy-egy beszóláson. A zárt ülés alatt lementünk kávézni és beszélgetni egyet, majd indultam egy munkaebédre. Ebéd után még visszamentem az ismét nyílt ülésre, hogy ne maradjak le mindenről. De dolgozni is kell valamikor, így a Polgármesterrel együtt az ülés vége előtt leléptem.

2011. október 24. - Lili verda
Megérkezett a Kisasszony új verdája. Amikor elmentünk kiválasztani, akkor csak krém és narancs színekben volt, de javasoltam, hogy inkább várjuk meg a pirosat. Másfél hónap után végre jött a telefon, délután robogtunk érte. Most már kész a szoba, itt a verda, lassan jöhet Lili is.

2011. október 23. - Városi megemlékezés
A tegnap estével szemben ma nem volt valami jó idő. Kaptunk egy politikailag viszonylag korrekt beszédet Salamon László országgyűlési képviselőtől. Felléptek a Bányai Gimnázium tanulói és a Kecskeméti Ifjúsági Fúvószenekar. A műsor után mindenki elhelyezhette koszorúját az '56-os Emlékműnél. Számomra három momentum volt érdekes. Hogy-hogy Zombor Gábor nem szólalt fel? Ha a nagyfőnök (Viktor) nem tarthat beszédet, akkor a helyi kisfőnök sem? Salamon László ünnepi beszédet mondott. '56 mióta ünnep? Inkább megemlékezés, nemde? És kíváncsi lennék, hogy a vallást miért kellett belekeverni az előadásába? Mindettől eltekintve nagyon sajnálom, hogy ilyen megemlékezéseket kell tartanunk. Kevesebb áldozat is elég lett volna történelmünk során.

2011. október 22. - '56-ra emlékeztünk
Este hatkor meggyújtottuk a fáklyákat a Kossuth téren és békésen átvonultunk az '56-os Emlékműhöz. 55 évvel ezelőtt az egész egy békés tüntetéssel indult. Az emberek ki akarták nyilvánítani véleményüket az elnyomó rendszerrel szemben. Sajnálatos módon a diktatúra nem viselte el mindezt és előkerültek a fegyverek. Rengeteg férfi, nő és gyermek vesztette életét az összecsapások során. Rájuk emlékeztünk ma este. A megjelentekhez Király József és Lossó Aida szólt a gyertyagyújtás előtt. Felcsendültek Nagy Attila és Sinkovits Imre szavai, végül Zorántól a Kell ott fenn egy ország.

2011. október 22. - Viszlát!
A távozás, az elválás sohasem egyszerű - egyik félnek sem. Mindkettőben ott vannak a közös emlékek, pillanatok, melyeket együtt éltek át. Igaz, ebben a jó dolgok mellett rosszak is akadhatnak. Egyik kapcsolat sem tökéletes, de arra kell törekedni, hogy a konfliktusok és problémák ne szaporodjanak el. De sajnos van egy pont, amikor jobb külön, mint együtt. A folyamatos torzsalkodás, piszkálódás a távozáshoz vezet. Hagyni kell mindkét felet, hogy külön utakon járva építeni tudja a jövőjét. Viszont nem szabad minden ajtót bezárni maguk mögött. Később még egymásra találhatnak - egy szoros barátság formájában.

2011. október 20. - Taggyűlés
A múltkori elnökségi ülést most a taggyűlés követte. Vendégünk volt Kunhalmi Ágnes elnökségi tag, akin azt láttam, hogy küzd az érzelmeivel. Nem csodálom. Mindannyian látjuk, hogy milyen irányba halad az ország. A kormányzati propagandával ellentétben folyamatosan zajlanak az államosítások, a megszorítások. 2011-ről sokan azt hittük, hogy nincs lejjebb. Elszomorító, de van: 2012. Ha csak a felét végrehajtják a bejelentéseknek... Az ország helyzete mellett persze értékeltük magunkat is. Összefogással és munkával előbbre jutunk mindannyian. Ehhez kell az összefogás és a munka is. A mi csapatunkkal nem lesz gond. Aki velünk tart, megköszönjük a fáradozását. Aki másfelé kacsintgat, annak pedig sok sikert...

2011. október 19. - Nem adom fel
A mai nap eseményei, történései és beszélgetései alapján ismét megfogalmazódott bennem a nagy mondat: "Nem adom fel!". Az élet nem arról szól, hogy gondolunk egy nagyot, majd nem teszünk érte semmit. Jól tudjuk: ha küzdünk, veszíthetünk. De ha nem küzdünk, veszítettünk. Figyelni kell az apró lehetőségekre, melyek célunk elérésében segítenek. És bármilyen akadály kerül az utunkba, gondoljunk az LGT örökérvényű számára: Nem adom fel... míg akad egy kerék mit tovább vihetnék mi tovább forog még...

2011. október 17. - Kapcsolatok
A kapcsolatok nagyon fontosak az ember életében. Legyen szó a Párunkról, rokonokról, barátokról, ismerősökről. Ahogy a történet is szól a befőttesüvegről, a kövekről, kavicsokról és a homokról. Pláne, amikor látjuk a magasabb szintű "összefonódásokat"... Mai nap kiderült, hogy az egyik barátunk eljegyezte a Párját. Egy ismerősömmel összefutottam délután és jött a nap második meglepetése: babát várnak. Ha minden nap ilyen lenne, szerintem boldogabbak lennének az emberek. Erre pedig nagy szükség van mindenki életében, kapcsolataiban.

2011. október 15. - Névnapi vigasság
Névnapi vigassággal egybekötött partira voltunk hivatalosak. Az este ismét a kikapcsolódásról és a barátokról szólt. A kellemesen hűvös idő ellen alapozó pálinkával védekeztünk, mire elértük a célállomást. Nagyon finom, háromféle pörkölt (nekem legjobban a pacal ízlett), sütemények és remek hangulat fogadott minket. A nagy beszélgetéseket az édes piszkálódások és nevetések szakították félbe. A vacsora után előkerült a rettegett mikrofon és a karaoke beindult. Mivel Manóka is egyre jobban érezteti jelenlétét Anett pocijában, mi egy kicsit előbb távoztunk.

2011. október 13. - Tudással felvértezve
Ma Gödöllőn voltam Partnerünk, a Procomp Telecom által szervezett szakmai napon. Mint mindig, most is rengeteg információval, tudnivalóval lettem gazdagabb. Megismertük a gyártók (Avaya, Siemens, Panasonic, Jabra, InGate, stb.) elképzeléseit. Ezek alapján könnyebb eldönteni, hogy milyen irányba halad az IT technológia. A piaci kihívásokra pedig mutattak jobbnál jobb megoldásokat. Meg szeretném köszönni Gáboréknak a mai fantasztikus napot a gyönyörű Kiskastély Rendezvényközpontban. A délutáni kaszinón nem kísérthetett meg Fortuna, mert Anettel 4D ultrahangra igyekeztünk, hogy szemügyre vegyük Manókát (minden rendben van).

2011. október 11. - Szolidaritás
Az október 1-i budapesti D-Day tüntetés nem maradhatott folytatás nélkül. Kicsiny hazánkban egyre többen emelik fel hangjukat Orbán Viktor és csapata értelmetlen kormányzati döntései miatt. Olyan döntések, melyek nem jók az embereknek sem gazdasági, sem morális szempontból. A Hírös Városban is megrendezésre került a D-day, a Szolidaritás napja. A Városháza előtt délután szónokok - köztük Árok Kornél - mondták el a véleményüket.

2011. október 10. - Jani vízilabdázik
Jani ismét alkotott... Most egy kisebb csoport lelkébe és egészségébe gázolt bele. Van két ismerősöm is, akik vízilabdáznak. Tegnap késő este Facebook-on olvastam náluk, hogy hétvégén játszottak Hódmezővásárhelyen a fedett uszodában. Egyszer csak jöttek a fekete öltönyös emberkék, és a tudtukra adták, hogy jobb lenne a szabadtéri medencében játszani. Mint kiderült, Lázár Jánost zavarja a játék. Már azokra sincs tekintettel, akik egészségesen akarnak élni, sportolnak, ráadásul Kecskemétről mentek? Lázár János és Zombor Gábor hogy fognak erről beszélni? Szerintem sehogy. Nem érdekli őket, hogy mi van az emberekkel. Sajnos.

2011. október 09. - Hétvége Miskolcon
A hétvégét Miskolcon töltöttük Nagyival. Jó volt látni. Ha minden rendben lesz, akkor a karácsonyt Kecskeméten tölti. Így Lilit már a saját szobájában láthatja, nem csak Anett pociján keresztül. A hétvégén minden napra jutott egy-egy sikerélmény. Pénteken a Cora-ban vásároltunk amit kellett, plusz Piros Pöttyös Gurut is. A parkolóban megláttam egy Túró Rudis termékmenedzsert az autójánál, kinek megmutattam a Gurut és megkérdeztem: kapok-e ajándékot? Most már van Lilinek egy kis Túró Rudis pénztárcája. Szombati Nagyival sütöttünk-főztünk. Ma délelőtt pedig voltunk a Baba-Expon (ha már a kecskemétire nem jutottunk el). Itt vettünk egy tüneményes rugdalózót " Anya szeret, Apa meg imád!" felirattal. Hosszabb is lehetett volna a hétvége.

2011. október 07. - Ez lopásnak számít?
Tegnap azt mondták, milyen jó, hogy a kedves vezér és csapata irányítja az országot. Nem álltam le vitázni, mert sietnem kellett egyik Ügyfelünkhöz. De elgondolkoztam. Végül is tényleg milyen jó, hiszen megmutatták nekünk, hogy van élet a béka feneke alatt is. Olyan, amilyen, de van. Jött az ötlet, hogy egy 2012-es bérkalkulátorba bepötyögöm a bruttó béremet. Kíváncsi voltam, mennyivel fogok többet keresni... 2011-ben havonta kb. 1.000,- Ft-ot vett ki a 2/3-os többség a zsebemből. A kalkulátor kimutatta, hogy ez jövőre újabb kb. 9.000,- Ft követi. Ez lopásnak számít? Ha így haladunk, pár év múlva vagy nem lesz állásom, vagy én fogok fizetni a munkáltatónak. Nem vagyunk ezzel egyedül. A KKV szektor (is) el lesz söpörve a forradalom során...

2011. október 06. - Az aradi vértanúk
162 évvel ezelőtt 13 férfi az életével fizetett azért, mert hitt a szabadság eszméjében. Tizenhárom magyar: Aulich Lajos, Damjanich János; Dessewffy Arisztid, Kiss Ernő, Knézich Károly, Lahner György, Lázár Vilmos, Leiningen-Westerburg Károly, Nagy-Sándor József, Pöltenberg Ernő, Schweidel József, Török Ignác, Vécsey Károly - az aradi vértanúk. Csapataikkal közösen harcoltak az elnyomás ellen. Sajnálatos módon a rendszer azonban legyőzte őket és hazánkat is. De megmutatták nekünk, hogy előre kell tekinteni, mert közösen sokra vagyunk képesek. Ma délután rájuk emlékeztünk az Aradi Vértanúk Terén és emléktáblájuknál elhelyeztünk egy-egy szál virágot.

2011. október 06. - Steve Jobs (1955-2011)
Ma reggel néztem a CNN-t és még félkómás állapotban feltűnt, hogy Steve Jobsról és vállalatirányítási filozófiájáról van szó. Valami nem stimmelt. Telefonon böngésző indít és a hírportálokon is megláttam: Steve 56 éves korában, súlyos betegség következményeként eltávozott közülünk. Sokan tudják rólam, hogy nem vagyok Apple rajongó, nem hozott lázba sem az iPhone, sem az iPad. Más gyártók is készítenek ilyet, csak nem így hívják. Viszont elismerem a munkásságát, amit letett az asztalra. Sokat köszönhetünk neki, az IT piac egyik nagy innovátorának. Változást hozott az életünkbe. Elvesztése szintén. Nyugodj békében!

2011. október 01. - D-Day
Avagy a Demokrácia Napja. Kicsiny hazánkban egyre többen ébrednek rá, hogy a 2010-ben megválasztott 2/3-os parlamenti többséget a háta mögött tudó kormány és annak vezetője rossz irányba viszi a dolgainkat. Most a szakszervezetek gondolták, hogy felrázzák az embereket és egy békés demonstrációra hívják őket a Kossuth térre. Több ezren voltunk: jó emberek a jó helyen a jó ügy érdekében. Mellesleg jól is éreztük magunkat. Számomra mi volt a legfontosabb az egészben? Az összefogás. Elhúzódott a visszaút, de szerencsésen megérkeztünk. Idehaza már várt Picikém, Pocaklakó és a finom húsleves.

 
 
 
Bookmark and Share
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz