Riczu Péter - Hírek - Riczu Péter - Közösen a közösségért!

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Riczu Péter - Hírek

Hírek

Hírek, információk, vélemények, gondolatok

Az ember megy ide-oda, teszi a dolgát. Így vagyok ezzel én is. Végzem a munkám nap, mint nap. Élvezzük az életet a Párommal és
két gyerkőcünkkel: Lilivel és Márkkal. Utazunk, mozizunk, színházba járunk, együtt vagyunk a barátainkkal, stb. És természetesen ott van a közösség. Legyen szó a rászorulók megsegítéséről, a politikáról, vagy a közösség építéséről. Azokról ez eseményekről olvashatsz itt, melyeket fontosnak érzek megosztani Veled.
A képek részben saját készítésűek, részben az internetről vannak letöltve.


2021. május 3. - Érettségi
B
elegondolni is fáj, hogy telik az idő: 22 éve érettségiztem... Aznap reggel kifejezetten hosszú volt az út az iskoláig. De nem csak azért, mert Kecskeméten latunk és Budapestre jártam suliba. Sokkal inkább azért, mert ott volt a zabszem a hátsóban, adrenalin az egekben. Utólag visszagondolva nem is volt annyira vészes az érettségi. És a ma érettségizőkkel ellentétben nekünk sokkal jobb volt: négy éven keresztül együtt voltunk sülve-főve, nem voltunk elszakítva egymástól hónapokra. Mert bárki bármit mond, az online tanulás nem az igazi. Társas lények vagyunk, szükségünk van a közösségeinkre, a tanár-diák személyes kapcsolatokra. Annak ellenére, hogy nehezen viselem az idő múlását, örülök, hogy már túl vagyok az érettségin. Ebben a mai formában nehéz a mostani fiataloknak. De természetesen szurkolunk nekik, hogy ők is olyan érettek legyenek, mint mi! Sok sikert!

2021. május 2. - Boldog anyák napját!
Bokrétát kötöttem
Jó anyám napjára,
Örül a bokrétám
Minden egyes szála.
S azt mondatja velem
Illatos virágom:
Legyen áldás az én
Édes jó anyámon.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz