Riczu Péter - Pillérek - Riczu Péter - Közösen a közösségért!

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Riczu Péter - Pillérek

Magánélet
1981-ben születtem Sátoraljaújhelyen. Pár év, pár kaland és pár kilométer elteltével 1997-ben
megérkeztem Kecskemétre, és azóta is itt élek immáron imádott Feleségemmel és két csodálatos Gyermekünkkel. Szüleim és Húgom szintén a Hírös Város lakói. Laktunk közben Miskolcon és Dabason is. Középiskolai tanulmányaimat Budapesten (Szily Kálmán Szakközépiskola, 1999), a felsőfokút Kecskeméten végeztem (Kecskeméti Főiskola GAMF Kar, 2007). Hogy mi lett belőlem? Papír szerint műszaki menedzser. 2001. emlékezetes év volt számomra: ekkor ismertem meg a Páromat, akivel november 15-én randiztunk először. Azóta is boldogan élünk együtt. 2011. szeptember 02-án összeházasodtunk, 2011. november 18-án megérkezett első Gyermekünk, Lili, majd 2014. december 16-án második Gyerkőcünk, Márk.

Közösség
Vannak céljaim, melyeket meg akarok valósítani. 2010
-ben az MSZP színeiben megmérettem magam Kecskeméten az önkormányzati választáson. Mandátumot nem nyertem, de annál többet igen: barátokat, ismerősöket, közösségeket.
Az elmúlt évek során úgy érzem, hogy a politikai, közéleti szereplők egy jelentős része megismert, jó kapcsolatokat tudtunk kialakítani egymással.
2022. március 4-én kiléptem a pártból. Egyik ajtó bezárul, de kinyílik egy másik. Folyamatosan változunk. Egy célunk van: a hagyományait és a múltját tisztelő, ugyanakkor lüktető, jól prosperáló, modern Hírös Város. És büszkén vállaljuk, hirdetjük a város jelmondatát: "Sem magasság, sem mélység nem rettent."

2020. decembere óta tagja vagyok a Kecskeméti Rotary Clubnak. A Rotary küldetése: "
Barátságra alapozott önzetlen szolgálat a társadalmi szolidaritás elősegítése és a közösségek támogatása céljából." Bízom abban, hogy a csapat tagjaként szintén sokat tudunk majd tenni szeretett városunkért.

Munka közben

A kapcsolatteremtésben a legfontosabb a személyes találkozás. Megismerjük egymást, mire van szükség, mivel tudunk segíteni. Rohanó világunkban ez sajnos egyre inkább háttérbe szorul. Pedig ez mindennek az alapja. Éppen ezért megoldásainkkal olyan lehetőségekhez juttatunk Téged és a többi Ügyfelünket, melyek segítségével könnyebbé, hatékonyabbá válik a kapcsolatteremtés.

2004. november 5. óta dolgozom az ART TeleCom KFT-nél. Jelmondatunk: ART TeleCom, a kapcsolatteremtő.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz