Riczu Péter - Pillérek - Riczu Péter - Közösen a közösségért!

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Riczu Péter - Pillérek

Magánélet
1981-ben születtem Sátoraljaújhelyen. Pár év, pár kaland és pár kilométer elteltével 1997-ben
megérkeztem Kecskemétre, és azóta is itt élek immáron imádott Feleségemmel és két csodálatos Gyermekünkkel. Szüleim és Húgom szintén a Hírös Város lakói. Laktunk közben Miskolcon és Dabason is. Középiskolai tanulmányaimat Budapesten (Szily Kálmán Szakközépiskola, 1999), a felsőfokút Kecskeméten végeztem (Kecskeméti Főiskola GAMF Kar, 2007). Hogy mi lett belőlem? Papír szerint műszaki menedzser. 2001. emlékezetes év volt számomra: ekkor ismertem meg a Páromat, akivel november 15-én randiztunk először. Azóta is boldogan élünk együtt. 2011. szeptember 02-án összeházasodtunk, 2011. november 18-án megérkezett első Gyermekünk, Lili, majd 2014. december 16-án második Gyerkőcünk, Márk.

Közösség
"Hiszem, hogy Hazánkban szükség van egy igaz, baloldali pártra, ami képviselni tudja mindazokat, kiket a mindenkori rendszer kizsákmányol, elnyom és adott esetben a mélybe taszít."
Vannak céljaim, melyeket meg akarok valósítani. 2010-ben megmérettem magam Kecskeméten az önkormányzati választáson. Mandátumot nem nyertem, de annál többet igen: barátokat, ismerősöket, közösséget.
Még mindig azt mondom: jó csapatot választottam. A MSZP Kecskeméti Szervezetével folyamatosan teszünk az emberekért, segítjük a rászorulókat, programokat szervezünk és elképzeléseinket közösen valósítjuk meg.
2014. június 17-e óta a kecskmeméti MSZP alelnökeként dolgoztam, mely tisztségemről (a többivel együtt) 2014. október 13-án - bizonyos okok miatt - lemondtam. De azt is tudjuk, hogy egy korszak lezárása nem jelenti mindennek a végét. Ezt is bizonyítja, hogy
2016. május 4-től ismét a Szervezet alelnökeként erősítem a csapatot.

Munka közben

A kapcsolatteremtésben a legfontosabb a személyes találkozás. Megismerjük egymást, mire van szükség, mivel tudunk segíteni. Rohanó világunkban ez sajnos egyre inkább háttérbe szorul. Pedig ez mindennek az alapja. Éppen ezért megoldásainkkal olyan lehetőségekhez juttatunk Téged és a többi Ügyfelünket, melyek segítségével könnyebbé, hatékonyabbá válik a kapcsolatteremtés.

2004. november 5. óta dolgozom az ART TeleCom KFT-nél. Jelmondatunk: ART TeleCom, a kapcsolatteremtő.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz